La Mitja Marató de Cambrils espera superar els 2.500 atletes en la seva cinquena edició

 

 

A tres setmanes de la competició esportiva, ja hi ha  1.500 inscrits.


La Mitja Marató de Cambrils espera batre record de participació en la seva cinquena edició, que se celebrarà el diumenge 2 de març. A més, novament ha estat seleccionada per fer-hi la prova del Campionat de Catalunya de la Mitja Marató Universitari.

La novetat d’enguany és la modalitat sobre patins de la cursa de 10 quilòmetres. Els patinadors seran els primers de sortir en la línia de meta, a les 9:25h. Cinc minuts després es donarà el tret de sortida als corredors dels 10 km. I a les 11h començarà la Mitja Marató.

Amb motiu del cinquè aniversari, hi haurà animació amb Dj’s i batucades i els atletes rebran un doble regal especial: un visor exclusiu de Compressport i una samarreta tècnica commemorativa de les cinc edicions.

Com cada any, hi haurà cares conegudes que participaran en la Mitja Marató. Es tracta de dos triatletes de primer nivell mundial, com són Albert Moreno, guanyador de la quarta edició, i Miquel Blanchart, campió d’Europa en distància Ironman, que ja va córrer a Cambrils. Per altra banda, Nacho Cáceres, Pol Samsó, Artur Bossy i Maria Vasco (medalla olímpica) correran la cursa de 10 km. Entre els atletes locals, destaquen Ferran de Torres, Pedro Ortega i Mireia Sosa.

Fira del corredor: Expo Cambrils


L’Expo estarà oberta el dissabte de 12h a 20h, situada a les instal·lacions del Palau d’Esports, on tots els inscrits han de recollir el seu dorsal-xip. Merchandising amb les millors marques, botigues de nutrició, fisios, medicina esportiva, un complet programa de conferències, show cooking vegetarià amb degustació, master-class de zumba, parc infantil, bar, etc.


(Si no pots veure correctament aquesta newsletter clica el següent enllaç)


Copyright © 2013 Running Solutions
www.runningsolutions.es | Blog 'Pasión por el Running'