Altafulla, 01 de setembre de 2023

El diumenge 01 d’octubre torna el Triatló d’Altafulla. L’esdeveniment que va a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per Àlex Cañas, compta amb la direcció tècnica de Running Solutions.

Per aquest esdeveniment, els participants gaudiran de la modalitat Sprint individual on consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu.
La sortida serà a peu de la platja, a l’altura de la Plaça Consolat de Mar i l’arribada a meta al final del passeig marítim, tocant al Parc de Voramar. El circuit de bicicleta són 4 voltes amb un circuit 100% urbà, amb pujada al Castell. La cursa a peu és 100% pel passeig marítim.

La prova Sprint, acollirà un màxim de 200 participants, dels quals 150 triatletes seran adults i 50 infantils.
La inscripció inclou casquet SAILFISH de natació, samarreta tècnica, avituallament i foto de meta gratuïta.

Dels 150 triatletes el 20% són dones i el 44% són de la província de Tarragona, fent que més del 55% ens visita de fora la província.
La sortida serà a les 9h del matí amb la prova de natació i està previst la presència de les autoritats a les 11h pel lliurament de premis.

www.triatlodealtafulla.com

Sobre Running Solutions 

Empresa dedicada al Turisme Esportiu, especialitzat en la producció d’esdeveniments esportius, la comercialització de paquets turístics de turisme esportiu i el màrqueting esportiu desde el 2008
www.runningsolutions.es

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *